28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

Caniculă, în vestul țării

Info UtileCaniculă, în vestul țării

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și foarte caldă, local caniculară. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși local pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil. În cursul nopții, izolat la munte se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în cursul nopții.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 și 37 de grade, iar cele minime între 17 și 20 grade, mai scăzute în depresiuni spre 13 grade și mai ridicate la deal până la 23…24 de grade.

Mâine, vremea va fi în general frumoasă și foarte caldă, pe arii restrânse caniculară. Cerul variabil, va avea înnorări temporare în cursul după-amiezii, când pe arii restrânse cu precădere la munte, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 și 37 de grade, iar cele minime între 16 și 18 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 13 grade și mai ridicate la deal spre 20…21 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

Citește și :