,,Candidatura lui Fritz a fost pregătită de cineva, la nivel înalt, încă din 2017!” Așa susține Nicolae Robu, care a anunțat, oficial, că va candida la Primăria Timișoara, în 2024

1146

Fostul primar al Timișoarei și-a făcut, în premieră, ,,mea culpa” pentru ieșirile sale temperamentale, colerice, în raport cu o bună parte din presa locală și națională. ,,Am greșit față de presa timișoreană, îmi cer iertare pentru felul în care am gestionat relația cu jurnaliștii”.

Invitat la emisiunea Ramonei Gherman de la TVR Timișoara, Robu a spus, cu subiect și predicat, că știa din 2017 că ,,cineva, la nivel foarte înalt” pregătea în liniște candidatura lui Dominic Fritz la Primăria Timișoara.

,,Nu voi spune mai multe, nu mai e cazul acum, dar, se întâmpla prin 2017, când o persoană importantă, care trăiește și astăzi, mi-a atras atenția că se pregătește un contracandidat, care urma să participe la alegerile din 2020. Sincer, nu am băgat în seamă acest avertisment, mi-am văzut de treburile mele, în calitate de primar, însă, iată, semnalul acela s-a dovedit cât se poate de adevărat”.

Nicolae Robu a refuzat să dezvolte subiectul, dar a lăsat să se înțeleagă că cineva, cel mai probabil de la vârful statului, adică președintele Iohannis, nu a fost străin de susținerea lui Dominic Fritz, în perioada menționată.

Robu a încheiat, precizând că își dorește să revină în fruntea Primăriei Timișoara pentru a duce la bun sfârșit o parte din proiectele pe care nu a mai apucat să le pună în practică, o dată cu pierderea alegerilor.

,,O să se spună că mă laud, așa cum s-a mai spus despre mine, dar, să știți, că pe oriunde mă întâlnesc cu locuitorii orașului, toți îmi spun că le pare rău, acum, că a trebuit să plec din primărie”.

Din acest motiv, Robu a anunțat că, dacă va fi sănătos, va candida, cu siguranță, la alegerile locale, care vor avea loc peste doi ani și jumătate.

1 COMENTARIU

  1. Cer iertare la domnii jurnaliști. Cam așa sună asta.
    Mare surpriză că un partid (partid parlamantar in acel moment) și-a pregătit timp de 3 ani candidatul.
    Nu a luat în considerare avertismentul. Și dacă îl lua ce făcea?

LĂSAȚI UN MESAJ