Când vom putea ajunge la aeroport pe patru benzi? VIDEO

101

Este posibil sa ajungem mai repede și mai ușor la Aeroportul din Timișoara. Autoritățile județene sunt în pregătiri pentru un drum ca la carte.

Drumul județean 609D, care leagă șoseaua de centură a Timișoarei de aeroport, va fi lărgit la patru benzi. Contractul a fost deja semnat, așă că urmează organizarea de șantier și demararea lucrărilor de reparații și de lărgire.

„Am semnat contractul de execuție pentru drumul județean care leagă centura de aeroport, modernizarea și lărgirea lui la patru benzi. Este un proiect care, pe lângă cei 2,5 kilometri, la o valoare de aproximativ 13 milioane lei (atât din fonduri guvernamentale cât și bugetul propriu), va cuprinde și lucrări de iluminat public, dar și o pistă de biciclete pe lângă drumul județean. Câștigătorul acestui contract este firma Superconstruct”, a spus Călin Dobra, președintele CJ Timiș, în cadrul unei conferințe de presă.

Pentru anul acesta, în proiecția de buget a județului Timiș au fost alocate 2 milioane de lei.

1 COMENTARIU

  1. Da,pai ala spre autostrada,prin Giarmata,e deja rezolvat…adica nu se mai aude nimic,circulam pe doua benzi in coloana si ne imaginam ca suntem pe 4 benzi….cam asa va fi si cu cel spre aeroport,nu va impiedica nimeni sa va ganditi ca sunteti pe 4 benzi

LĂSAȚI UN MESAJ