16.6 C
Timișoara
duminică 1 octombrie 2023

Când SERVICIILE SECRETE umblă cu MITĂ pe la instituțiile statului. SRI, patria a priori!

EvenimentCând SERVICIILE SECRETE umblă cu MITĂ pe la instituțiile statului. SRI, patria...

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au prins în flagrant o persoană care a primit suma de 2.000 lei de la un denunțător pentru a-și trafica influența pe lângă un funcționar cu putere de decizie la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în vederea menținerii sale în funcție.

În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. (surse judiciare au declarat că este vorba de Adrian Radu, fost ofițer SRI), denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăria municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus față de inculpatul R.A.O. punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Alte subiecte :

Dominic Fritz, primarul municipiului Timișoara, reales în funcția de președinte al USR Timiș.

Sâmbătă, 30 septembrie, delegații județeni ai USR Timiș și-au desemnat prin vot președintele și noul Birou Județean de conducere cu 21 de membri. Președintele...

Lupta pentru palatele Timișoarei, preluate dubios de anumite familii de romi, rămâne în ,,suspense!”

Momiță Bona, proprietarul palatului de pe Bulevardul C.D. Loga 52, trecut în proprietatea statului român, îl acuză pe primarul Dominic Fritz de discriminare și...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :