Când SERVICIILE SECRETE umblă cu MITĂ pe la instituțiile statului. SRI, patria a priori!

389

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au prins în flagrant o persoană care a primit suma de 2.000 lei de la un denunțător pentru a-și trafica influența pe lângă un funcționar cu putere de decizie la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în vederea menținerii sale în funcție.

În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. (surse judiciare au declarat că este vorba de Adrian Radu, fost ofițer SRI), denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăria municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus față de inculpatul R.A.O. punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ