Când se deschide, totuşi, bucăţica de autostradă dintre Traian Vuia şi Margina? Ministrul Trasporturilor nu are un termen-VIDEO

661

Nimeni nu ştie când se va deschide bucăţica de autostradă de 15 kilometri din lotul 2 din tronsonul Lugoj – Deva. Nici măcar ministrul Transporturilor nu pote înainta un termen. A găsit însă problema care a dus la tergiversarea termenelor de deschidere, dar şi a lucrărilor.

Prezent la Timişoara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, alături de şeful CNAIR, Ştefan Ioniţă, a declarat că informaţiile pe care le-a primit de la proprii oameni au fost eronate şi acesta este motivul pentru care a anunţat că face inaugurarea în 10 februarie.

„Referitor la deschiderea traficului pe sectoarele A, B şi C de pe lotul 2 Lugoj – Deva, am fost într-o vizită de inspecţie, am venit cu o comisie şi am vrut să mă asigur cu ochii mei care este stadiul lucrărilor pe acest tronson de autostradă.

Din păcate am constatat că aceşti membri care au participat la proiect m-au dezinformat total. Vor suporta consecinţele. Este un lucru de neacceptat. Ori ne responsabilizăm şi venim cu soluţii clare, fie, cine nu îşi doreşte acest lucru, să plece.

Sunt montaţi sensori în asfalt pentru a vedea dacă există mişcări ale trasamentului. Am reuşit să mărim perioada de garanţie de la 4 la 8 ani, fiind vorba despre un antreprenor care a mai avut probleme pe alte şantiere de autostradă.

Vom solicita un punct de vedere de la un expert şi în perioada imediat următoare se va întruni comisia de recepţie, pentru că din analizele de la faţa locului, lucrările care mai sunt de executat pot fi făcute şi sub grafic”, a declarat ministrul.

În aceste condiţii, autorităţile se feresc să înainteze untermen de deschidere a celor 15 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.