Când se află în preajma lor, turiștii o iau razna! ,,Atracțiile năucitoare” ale Timișoarei. Foto

2047
Tot mai mulţi turişti sunt atraşi de jardinierele cu flori amplasate pe Podul Michelangelo. Însă, în loc să le admire, tinerii care vizitează Timişoara, aleg să distrugă ghivecele.

În weekend, poliţiştii locali au depistat doi tineri din Austria, ambii de 23 de ani, în timp ce deteriorau jardinierele cu muşcate. Ei au fost surprinşi de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

„Polițiștii locali aflați în patrulare sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.40, au depistat două persoane care au deteriorat două ghivece amplasate pe Podul Michelangelo, mai exact au smuls jardinierele și le-au aruncat pe jos. Este vorba despre doi tineri de 23 de ani, cetățeni austrieci veniți în vizită în Timișoara”, spun poliţiştii.

Ambii vandali au fost amendaţi cu cîte 2.500 de lei. În 2017, agenţii Poliţiei Locale au prins în flagrant 87 de persoane care deteriorau materialul dendrofloricol şi mobilierul stradal. Până acum au fost depistați în această situație, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci și o persoană din Israel.

LĂSAȚI UN MESAJ