19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

Când ocaziile sunt diferite, la fel trebuie să fie și ținutele – top ținute pentru bărbați

EvenimentCând ocaziile sunt diferite, la fel trebuie să fie și ținutele –...

Puțin nostalgic că a trecut vara, acest anotimp al distracției și al timpului de calitate petrecut cu prietenii? Ei bine, stai liniștit, pentru că scumpa noastră căldură a rămas, și pare că nu pleacă prea curând. Tocmai de-asta, ar trebui să te bucuri cât mai mult de timpul pe care îl mai ai la dispoziție, de vremea de afară și de moodul de petrecere care încă mai sunt prezente. Nu ar trebui să te întristezi că vara s-a terminat, ci ar trebui să privești tot anul ca pe un serial și anotimpurile ca pe sezoane. Și vara ar fi sezonul în care se întâmplă cele mai multe. Ai acțiune multă, este cel mai lung și partea bună e că pe la începutul sezonului următor, adică toamna, încă te mai simți ca și cum ar fi vară. Așa că, nu se termină totul atât de ușor.

Gândește-te puțin la ultima dată când ți-ai luat concediu sau ai ieșit undeva cu prietenii tăi, familia sau de ce nu, chiar singur. Că dacă tot mai e căldură afară, de ce să nu profiți de ea și să mai ieși pe seară? Ei bine, când se pune problema de ieșit undeva, te pregătești, aranjezi tot, iar în fața dulapului ai impresia că timpul se scurge altfel. Care e problema? Ba e tricoul preferat la spălat, ba pantofii nu sunt curați și multe altele. Și ajungi adesea târziu sau mai rău, chiar ajungi să nu mai ieși.

Ei bine, diferitele ocazii cer și diferite ținute, pe care ar trebui să le ai deja în cap. Ar trebui să te gândești la ele chiar de atunci când îți cumperi hainele. Când vezi un tricou, primul impuls nu ar trebui să fie să îl iei, ci ar trebui să te gândești cum ai putea face o nouă ținută din el sau dacă se potrivește cu hainele pe care deja le ai în garderobă. Așa că, dacă ți se întâmplă destul de des să stai mult până îți alegi hainele pentru diferite ocazii sau chiar mai rău sau să alegi ce îți pică prima dată în mâini, atunci citește articolul ăsta în care îți prezentăm câteva ținute potrivite pentru bărbați.

Ținuta casual de ieșit ziua, dar și seara

Când vine vorba de îmbrăcăminte bărbați, aceasta nu este la fel de permisivă ca cea de femei. Tocmai de-asta trebuie să acorzi o atenție mai mare la detalii.

Atunci când vrei să ieși ziua sau noaptea în oraș, îmbrăcămintea bărbați trebuie să fie lejeră și totuși să te pună în valoare. Așa că, pentru ținutele casual, poți alege o îmbrăcăminte bărbați din materiale ușoare, având în vedere căldura de afară.

Să începem cu partea de jos, pantofii. La ținutele casual, clar nu poți pune niște pantofi de lac. Așa că, îți recomandăm o pereche de pantofi sport albi sau teniși. După ce ai ales pantofii, urmează pantalonii. În cazul ăsta îți recomandăm o pereche de jeanși care merg la orice și în care o să te simți foarte confortabil. Sau dacă nu ești fan al jeanșilor, poți să apelezi la o pereche de pantaloni cargo. În partea de sus, ai nevoie tot de ceva lejer. Un tricou polo care să se potrivească cu blugii sau un tricou puțin larg care să se potrivească cu pantalonii cargo. Și dacă se lasă seara și vine puțin frigul, o jachetă bărbați simplă și nu prea groasă o să fie suficient.

Ținuta elegantă de ieșit ziua, dar și seara

Dacă mai sus am vorbit despre ținutele casual, acum trebuie să ne ducem și la polul opus și să vorbim despre îmbrăcămintea bărbați elegantă.

Cum să alegi îmbrăcămintea bărbați elegantă? Nu ai prea multe opțiuni. Niște pantaloni de stofă sau in, pantofi mai eleganți, o cămașă din bumbac și eventual poate pui peste și un sacou. Nu trebuie să fii mereu la patru ace, așa că poți să ai lejeritate și în ținutele elegante care merg atât pe timpul zilei, cât și pe seara.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :