,,Când ești ipocrit, îți explodează ciunga în gură!” Cum s-au evaporat 20 de milioane de euro pe consultanță, din ministerul lui Rafila

127

Acuzatii grave ale liderului USR Cristian Ghinea. Acesta, cunoscut pentru faptul că a negociat cu UE forma actuală a PNRR, lansează acuzații virulente la adresa liderilor PSD și împotriva ministrului sănătății, în special.

„Cristian Ghinea:

Când ești ipocrit și îți explodează ciunga în freză.

PSD au mințit ca porcii despre consultanță și PNRR. M-au acuzat și terfelit gratuit – trebuie să fii prost sau foarte pesedist la neuron să îți imaginezi că eu aș putea lucra pe bani pentru șefii actuali ai PNRR. Dimpotrivă, sunt coșmarul lor, pentru că nu pot fura și le taxez prostiile public.

Au învârtit despre mine prostii, sume astronomice, aberant. Zero adevăr. Acum li se sparge balonul de ciungă în păr.

Pentru că… ce să vezi… chiar e nevoie de oameni pricepuți și ăia costă.

Colegul meu Emanuel Ungureanu l-a prins pe Rafila ca dă pe șestache mai mult de 20 de milioane de euro consultanță către fostul său loc de muncă.

Rafila e tipul ăla care e milionar în euro după ce a muncit doar la stat. Cum a făcut asta? Prin învârteli de constracte de consultanță de la minister – se ocupă ANI de asta.

Deci să întorci niște bani din PNRR la serviciul lăsat ca să vii ministru – cum sună asta?

Ce răspunde Rafila cu tupeu?

Ah, păi nu am dat acolo toți banii de consultanță.

Sec așa. Și văd titluri de presă: ah, nu a dat pe toți.

🙂

Da, restul sunt la Agenția care va face spitale – dacă le mai face, cu Rafila nu e clar și munca doare.

Ce argument e ăsta?

Am furat, dar nu chiar pe toți?

Bai, dar dacă tot m-ați porcăit atât, de ce nu faceți economie la buget și nu renunțați de tot la consultanță? Eu am zis că Ministerul nu știe să facă spitale și să luați experți. Ok, voi ziceți că are PSD experți. Faceți cu PSD-iști.

Rafila, pentru căcaturile spuse despre mine, pentru onoarea mea o sa mor cu tine de gât!

Tu chiar furi banii de acolo. Lupa e pe tine. Iexpertule!”

Sursa: https://m.facebook.com/RodicaMilitaruUSR/posts/pfbid0gXeWTmPRYoWgy25iHMWHf29WvPynPwShqzhUUKb1MBZyRCJGMTsrF9GzZ6yjq7d1l?d=m

LĂSAȚI UN MESAJ