Campioana a zdrobit Clujul în Cupa Regelui!

109

SCM Timișoara Saracens a făcut scorul etapei a doua în Cupa Regelui. Rugbiștii din Ronaț au învins pe Universitatea Cluj-Napoca cu 69-7 și sunt liderii incontestabili ai clasamentului.

Campioana se apropie de nivelul dorit pentru startul în eurocupe. Au dovedit-o în ultimele două meciuri oficiale în care au oferit lecții de rugby ofensiv. Au distrus-o pe Dinamo în fief-ul acesteia iar în această dimineață au surclasat pe Universitatea Cluj. Ardelenii nu au avut nicio șansă în fața unui Saracens de nivel ridicat ce a înscris zece eseuri!

Calafeteanu (2), Burcea, Zaharia și Umaga au semnat încercările primei reprize, una încheiată cu 36-0. În partea a doua Sabău, Pretorius (2), Gorcioaia și Rivas au înscris eseurile părții secunde. Între cele 10 eseuri, 8 încercări și o penalitate ale gazdelor a trecut aproape neobservată singura reușită a oaspeților. Pe lângă forța ofensivă demonstrată cu această ocazie, antrenorul Grainger Heikell s-a bucurat pentru reintrarea în joc a lui Jack Umaga și Stephen Shennan.

Cu 10 puncte adunate în primele două etape, Saracens este liderul clasamentului și merge sâmbăta viitoare la Baia Mare pentru duelul cu CSM Știința. Partida reprezintă totodată și ultima repetiție a bănățenilor înaintea startului din Cupa Challenge, în 14 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ