Campania de vaccinare din Timiș, la final de săptămână

32

De la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, 192.688 de timișeni au fost imunizați cu cel puțin o doză. Rapelul a fost administrat la 58.527 de persoane.

În județ sunt disponibile 16.755 de locuri în centrele de vaccinare, iar pe listele de așteptare sunt înscriși 1.057 de oameni. Sunt 9 centre în județ unde nu este niciun loc liber: Făget, Lugoj – fluxul destinate Pfizer de la Sala Sporturilor, Sânnicolau Mare – Căminul Sportiv, Timișoara – Medlife, Timișoara – Incuboxx, Timișoara – Spitalul Județean, Timișoara – Centrul Bega-Tehnomet și Timișoara – Centrul de pe strada Nera nr 4 P și 2P.

În cabinetele medicilor de familie s-au vaccinat până acum 243 de timișeni.

În curând, în Timișoara și alte orașe mari din România vor funcționa centre de vaccinare de tip drive-thru. Aici se va folosi serul de la Pfizer și nu va fi nevoie de programare. Timișorenii vor merge cu mașina, ca la fast food, și vor primi injecțiile fără să iasă din autoturisme.
De asemenea, autoritățile centrale au anunțat că echipajele mobile de vaccinare vor merge, de săptămâna viitoare, în sate, unde vor imuniza polulația. Primarii trebuie să meargă din casă în casă pentru a informa corect cetățenii despre tot ce înseamnă vaccinarea anti-COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ