Camion în flăcări, la Vama din Arad

259

Un camion a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea Vămii din Arad, în Zona Industrială. Pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările și exista pericolul propagării la clădirile din preajmă.

”În această dimineață, în jurul orei 02.00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 9 pompieri la Vama de Interior din Zona Industrială, la un incendiu ce se manifesta la un autotren. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat la autotren, favorizat de prezența din abundență a materialului combustibil, autocamionul fiind încărcat cu materiale textile.

Intervenția a fost una dificilă, autocamionul fiind chiar la intrarea în curtea instituției și exista posibilitatea propagării incendiului la clădirea vămii. După aproximativ 3 ore de intervenție, cele două echipaje au reușit stingerea incendiului și protejarea clădirii. În urma incendiului mai multe geamuri ale clădirii au fost sparte sau deteriorate”, a transmis ISU Arad.
După efectuarea primelor cercetări, pompierii au concluzionat că focul a izbucnit din cauza ”frecării mecanice” a sistemului de frânare care prezenta defecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ