Camioane frigorifice, în pregătire. Spitalul Municipal din Caransebeș, fără locuri la morgă

60

Din cauza lipsei de locuri la morgă, coronavirusul lovește Spitalul Municipal din Caransebeș. Numărul celor decedați este din ce în ce mai mare, iar conducerea Spitalului Caransebeș a găsit o soluție și a obținut un camion frigorific.

Valentina David, managerul unității medicale, a declarat pentru Radio Reșița, că un camion a fost amplasat în curtea unităţii medicale şi aşteaptă autorizarea Direcţiei de Sănătate Publică pentru a putea funcţiona.

„Toţi aparţinătorii care au un deces vin şi îşi ridică foarte repede sau cât se poate de repede persoanele decedate, noi am lucrat şi în weekend, oricum este plin dar, ne organizăm în aşa fel încât oamenii să vină să-şi ridice cât mai repede persoanele decedate ca să nu ţinem blocate locurile pentru că este foarte greu. Avem şi noi un tir care este amplasat în curtea spitalului lângă morgă dar încă nu am apelat la acest tir pentru că ne trebuie un sistem de răcire şi acolo iar este o problemă, încercăm să vedem cum putem rezolva dar un lucru este cert avem un tir şi facem toate demersurile necesare dar sper să scadă numărul de cazuri şi să nu mai avem atât de multe decese”, a declarat managerul Valentina David, citată de gandul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ