Camerele video și-au făcut treaba! Doi hoți, surprinși de polițiștii locali chiar în timp ce furau un portofel din geanta unei femei

223

Polițiștii locali au reținut, miercuri, în jurul orei 11.00, un bărbat și o femeie, care au sustras diferite bunuri de la persoane care treceau pe strada Alba Iulia.

Cei în cauză au fost surprinși de camerele video chiar în timp ce atentau la portofelul unei femei, fiind observați de polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Video.

Suspecții au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru a fi identificați, stabilindu-se că se numesc S. D., de 21 de ani, domiciliată în Calafat și N. S., de 24 de ani, cu domiciliul în Craiova. Asupra lor a fost găsit un portmoneu cu peste 300 de lei, bijuterii și alte bunuri. Aceștia aveau o metodă cât se poate de simplă, femeia aborda victima, stătea de vorbă cu ea, îi lua din geantă portofelul, după care îl plasa în spate bărbatului alături de care a fost depistată.

Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ