Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în febra pregătirilor, pentru prima manifestare expozițională de anvergură din acest an

180

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 22 – 26 februarie 2017, ediția de primăvară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul primăvară 2017.

Notorietatea de care se bucură azi SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile ultimilor ani ceea ce caută: calitate, diversitate, prețuri corecte.

Peste 50 de firme producătoare din România și străinătate vor expune spre vânzare îmbrăcăminte, tricotaje, articole de lenjerie, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, lenjerie de pat. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile, articole de artizanat.

Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va oferi publicului vizitator produse specifice sezonului rece.

SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschis de miercuri până sâmbătă între orele 1000 – 2000, iar duminică între orele 1000 – 1800. Intrarea este liberă.

Informații suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea – organizator expo.

LĂSAȚI UN MESAJ