Calvarul timișorenilor: trotuarele de pe străduțele centrale, tot sparte

72
Timișorenii care stau în zona centrală nu mai scapă de calvarul șantierelor. Sunt 10 luni de când trotuarele au fost sparte și nici acum nu sunt refăcute. Dalele și asfaltul au fost scoase din noiembrie 2019 și nu au fost refăcute nici acum.
Autoritățile au găsit tot felul de scuze, ba că trebuia îngropate cablurile, ba că așteptau firma care să monteze noile dale. La mijlocul lunii august, am cerut reprezentanților Primăriei Timișoara un termen pentru refacerea trotuarelor, iar aceștia au răspuns că în maximum două săptămâni va începe montarea pavajului pe trotuare și refacerea spațiului verde, distrus și el de muncitori.
Nu s-a întâmplat așa. Și acum timișorenii carre stau pe străzile cuprinse în perimetrul Parcul Rozelor – bulevardul IC Brătianu circulă pe pământ sau nisip. Unele trotuare nici nu sunt practicabile. Mai mult decât atât, muncitorii au restricționat accesul pietonilor pe ambele sensuri ale bulevardului Mihai Viteazu și CD Loga, aceștia ne mai având, efectiv, pe unde trece.

LĂSAȚI UN MESAJ