Calități surprinzătoare ale persoanelor născute în luna mai

131

Se spune că luna mai nu este bună pentru căsătorii, dar este o lună norocoasă pentru cei care se nasc acum. Ultima lună de primăvară, cea mai caldă și cea mai parfumată, are o influență deosebită asupra destinului nativilor din Taur și Gemeni. Iată cu ce calități de top îi dăruiește natura!

 
Nativii din luna mai sunt norocoși

În urma unui scurt experiment realizat la Festivalul Internațional de Științe din Edinburgh, în cadrul căruia au răspuns la chestionare 40.000 de tineri, psihologul Richard Wiseman a ajuns la concluzia că luna în care ne naștem își pune amprenta asupra personalității și atitudinii noastre față de viață. El a subliniat că persoanele născute în luna mai sunt printre cele mai optimiste și se consideră cu adevărat norocoase. Iar cei care au o atitudine pozitivă în viață au și cele mai mari șanse de succes.

Minți sclipitoare

Persoanele născute în luna mai sunt curioase, deschise și receptive. Chiar dacă nu excelează la școală, chiar dacă nu urmează o facultate, ele învață din mers o mulțime de lucruri, sunt descurcărețe și inventive. Când sunt pasionate de un domeniu, vor face tot posibilul să realizeze ceva deosebit și să își facă meseria perfect.

Părinți extraordinari

Persoanele născute în luna mai, fie ele femei sau bărbați, se numără printre cei mai comunicativi și mai generoși părinți. Știu să își apropie copiii, să fie prieteni cu ei, să îi sprijine în orice moment și să îi sfătuiască în cele mai dificile momente. Ei nu privesc niciodată relația cu proprii copii drept o relație de subordonare ci mai degrabă drept o camaraderie din care ambele părți au de câștigat.

Lideri de încredere

Persoanele născute în mai sunt atrase de carieră și muncesc mult pentru a ieși în evidență. Sunt perfecționiste, învață repede și, datorită abilităților lor de comunicare și de mediere, ajung adesea să conducă echipe mari de oameni sau să domine în grupul lor de prieteni, dar fără ca statutul lor de lider să fie deranjant pentru ceilalți.

Sunt puternici emoțional

Nativii lunii mai au marele avantaj de a privi întotdeauna partea plină a paharului și de a găsi lucruri noi care să îi motiveze în viață. Indiferent cât de grele sunt încercările prin care trec, ei reușesc să se ridice și să urce cu o treaptă mai sus decât ceilalți, pentru că nu concep nicio clipă să lase lucrurile la voia întâmplării. Sunt puternici din punct de vedere psihic și emoțional și găsesc în fiecare zi motive să zâmbească.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ