Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, le dă sfaturi votanților VIDEO

182

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, crede că timișorenii sunt destul de maturi din punct de vedere politic pentru a calcula bine cui dau voturi. Pentru scrutinul de duminică îndeamnă locuitorii județului să nu irosească voturile pe candidați care nu au șanse reale. Este doar o disipare a potențialului votanților. Din drept și exercițiu democratic oferit oricui din cei care îndeplinesc condițiile legii votul nu trebuie să se transforme în irosire de forțe.

„Fac un apel către toți cetățenii județului Timiș, și anume să nu risipească voturile pe candidați care nu au nicio șansă. Dan Barna nu va intra în turul doi, este un politician corupt care a fraudat fondurile europene și este cercetat pentru asta. Mircea Diaconu nici atât, pentru că are susținerea unei alianțe care nu mai există între Pro România și ALDE, partide formate din trădători și după cum se vede în momentul acesta au ajuns să se trădeze și între ei și nu are rost să obțină voturile cetățenilor județului Timiș. Nu e normal să dăm puterea unui singur om (Klaus Iohannis), pentru că el are şi guvernul. E important ca votul să fie dat românului”, susține președintele Dobra.

De asemenea, Călin Dobra susține că nu a primit o sarcină exactă de la centru și nici el nu și-a autoimpus un anume procent la alegeri. Dar oricum vrea să mai echilibreze scorul destul de scăzut de la scrutinul din primăvară și partidul său să iasă cât mai bine din această confruntare pentru postul de președinte al României la care candidează Viorica Dăncilă.

„(…) Toţi primarii noştri, membrii de partid, cei responsabili de alegeri, sunt pregătiţi de alegeri şi şi-au făcut treaba. Sunt sigur că vom obţine scorul pe care ni-l dorim, iar la alegerile din 24 noiembrie să obţinem şi postul de preşedinte al României. Nu avem un target, dar nu vrem să repetăm situaţia de la europarlamentare. Şi, oricum, atunci nu am înţeles ce s-a întâmplat, au fost 61.000 de votanţi pe listele suplimentare, iar aceasta ne-a dat semne de întrebare. Vrem să ieşim onorabil şi mai bine decât la europarlamentare. Fiecare organizaţie, fiecare unitate ştie ce are de făcut şi să nu credeţi că dacă nu se va realiza dorinţa noastră vor scăpa. Inclusiv eu mi-am asumat coordonarea campaniei”, a mai adăugat Călin Dobra.