Călin Dobra îndeamnă la puncte de interes comune în politică

50

De câteva ore a pornit, oficial, campania electorală pentru alegerea celor care vor reprezenta interesele românilor la forul de la Bruxelles. Ca în orice campanie cu miză ori chiar și la cele cu una mai redusă se spun lucruri interesante, dar se și promite foarte mult. Se spun adevăruri, dar și scorneli demne de copii mici (ca să nu le spunem direct pe nume, adică minciuni electorale). În tot acest haos ce va urma, inevitabil, președintele Consiliului Județean Timiș și al PSD Timiș, Călin Dobra, face apel la colaborare și scoaterea în evidență a intereselor regiunii noastre. Politicienii să fie mai mult cetățeni, iar nu doar cei ce fac apel la mijloace politicianiste.

Iată mesajul lui Călin Dobra:

”Dragi timișeni,

Vreau să privim dincolo de campania electorală, care de astăzi a început, şi să încercăm să găsim împreună acele puncte comune de interes.

Așa cum am mai spus, Timișul trebuie că cunoască o dezvoltare reală, însă avem nevoie și de o susținere puternică la nivel European. Acolo unde, am convingerea faptului că, Bianca Gavriliță, colega noastră care se află pe lista susținută de PSD pentru alegerea europarlamentarilor români, din 26 mai 2019, o va face așa cum se cuvine și cu toată responsabilitatea.

Probabil că vom asista și la atacuri din partea celor obișnuiți să manipuleze, să creeze conflicte și controverse, așa cum s-a încercat și în perioada de precampanie electorală, care tocmai s-a încheiat.

Vă invit să îi ignorăm pe cei care nu înțeleg spiritul și obiceiurile sănătoase care fac parte din viața noastră, a celor care trăim în Banat.
Noi, echipa PSD Timiș, ne dorim o comunicare deschisă, bazată pe încredere. Așteptăm să ne transmiteți gândurile, ideile, propunerile dumneavoastră și vă asigur de respectul și considerația noastră!

Călin Dobra
Președinte PSD Timiș”.

LĂSAȚI UN MESAJ