Călin Dobra îl critică vehement pe ministrul Sănătății

103

Președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, este supărat pe ministrul Sănătății, pe care-l consideră un slab administrator, interesat doar de campanie politică. Nu a găsit nici un fel de soluții concrete pentru nevoile Timișului. A spus doar vorbe inutile în loc de o discuție serioasă cu administrația județeană.

Călin Dobra solicită insistent ministrului să ajute cu adevărat cele trei spitale din Timiș, aflate lupta cu coronavirusul, printre acestea fiind și spitalul din Lugoj pe lângă cele cunoscute din Timișoara.

„Sacoșu Turcesc are nevoie de sprijin. Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” are nevoie de sprijin. Spitalul CFR are nevoie de sprijin. Spitalul Municipal din Lugoj are nevoie de sprijin. Iată doar patru dintre problemele imediate de la nivelul județului Timiș, pe care aș fi dorit să le abordez cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Din păcate, în timp ce mă aflu în județ, în mijlocul focarului de Coronavirus de la Sacoșu Turcesc, unde o comunitate întreagă este speriată și așteaptă sprijin, aflu ”pe surse”, că ministrul are întâlniri, mai mult sau mai puțin politice, în Timișoara, cu ”spuma” liberalilor de aici. L-aș fi luat cu mine, poate aveam ocazia, în mașină, pe drum, să-i explic cum am găsit resurse, la Consiliul Județean, să ajutăm spitalele din județul Timiș, în timp ce DSP-ul condus de domnia sa nu a livrat, până în acest moment, nici măcar un singur echipament de protecție sau teste pentru personalul medical”, a explicat, Călin Dobra, poziția sa.

LĂSAȚI UN MESAJ