Călin Dobra: „ Domnule primar, sunteți iar plecat și Lugojul înzăpezit”

1134

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș și actual ales județean, Călin Dobra, îi reproșează public primarului din Lugoj lipsa deszăpezirii din oraș. Dobra a postat un video pe Facebook în care se vede o stradă acoperită de zăpadă.

https://www.facebook.com/dobra.calin.ionel/videos/982375886031148
„Iarna ne-a luat prin suprindere! Domnule primar, trimiteți măcar niște utilaje din Germania, dacă dvs. nu vă mai întoarceți! Lugojul este sub troiene! Au trecut vremurile când erați în opoziție, în care vă urcați pe tractor pentru demonstrații. Acum, sunteți iar plecat și Lugojul înzăpezit!
Primesc mesaje și videouri de la oameni, în care se vede clar halul în care arată orașul după ce a nins noaptea trecută! Lugojenii s-au obișnuit să nu aveți niciun respect pentru ei, dar măcar siguranța minimă să o aveți în vedere!”, a transmis Călin Dobra.

Și nu este singura problem reclamată de autorități sau șoferi. Pe drumul dintre Timișoara și Lugoj se circulă greu din cauza zăpezii. Un conducător auto a scris pe rețeaua de socializare: „Iarna ne-a luat prin surprindere, ca de obicei. Drumul E-70, Timișoara-Lugoj – o singură mașină de deszăpezire.”

” title=”https://www.facebook.com/dobra.calin.ionel/videos/982375886031148″>https://www.facebook.com/dobra.calin.ionel/videos/982375886031148

LĂSAȚI UN MESAJ