Calea Buziașului va fi extinsă și modernizată cu 30 de milioane de lei. A fost aprobat SF-ul

205

Aleșii locali din Timișoara au aprobat, în ultima ședință de plen, modernizarea și extinderea Căii Buziașului până la limita administratvă a orașului. Astfel, șoferii vor circula mult mai bine între urbea de pe Bega și Moșnița Nouă.

”În prezent tronsonul cuprins între intersecția Calea Buziașului cu străzile Matei Milo şi Magnoliei este prevăzut cu 4 benzi de circulaţie (două benzi pe sens), tronsonul cuprins între strada Magnoliei şi limita administrativ teritorială a municipiului Timişoara, pe o lungime de aproximativ 400 m, este prevăzut cu 4 benzi de circulaţie ( 2 benzi pe sens), iar până la limita administrativ teritorială a municipiului Timişoara drumul se îngustează la două benzi de circulaţie ( câte o bandă pe sens).Nu sunt amenajate piste pentru ciclişti”, aflăm din raportul de specialitate prezentat aleșilor locali.

Valoarea totală a investiţiei „Modernizare și extindere Calea Buziaşului” este estimată, conform devizului general al investiţiei, la 30,7 milioane de lei. Durata pentru execuţie a lucrărilor proiectate este estimată la 24 luni. Se va extinde strada pe o lungime de 1,7 kilometri, se vor reamenaja trotuare și vor apărea piste pentru biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ