Călătoria cu BMW-ul spre Ungaria, întreruptă de poliţiştii de frontieră

82

Călătoria unui bărbat din Dolj s-a încheiat brusc şi neplăcut la vama Nădlac II. Oamenii legii au descoperit că maşina în care se afla bărbatul este căutată spre confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW seria 5, în valoare de 60.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie”, au declarat poliţiştii.

Bărbatul a susţinut în faţa poliţiştilor că nu ştia că maşina lui este căutată de poliţiştii britanici.

„Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul este semnalat ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie și că l-a achiziționat din Marea Britanie, plătind suma de 7.200 lire sterline şi oferind la schimb și un alt autoturism”, au mai transmis poliţiştii.

Autoturismul, în valoare de 60.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare sa fie dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ