Câini morți în chinuri groaznice, în Banat! Motivul incredibil pentru care sunt otrăvite bietele animale

1660

Poliţiştii din Bocşa au de rezolvat un caz destul de rar întâlnit. Proprietarii mai multor câini, cei mai mulţi ciobani, au reclamat în ultimele luni că cineva le otrăveşte animalele.

De la începutul acestui an, la Bocşa, au murit mai mult de zece câini. Mulţi dintre aceştia aparţin ciobanilor care îşi au stânele în apropierea localităţii.

Aceşti susţin că cineva aruncă bucăţi de carne otrăvite, pe care câinii le găsesc şi le mănâncă, după care se sting în chinuri groaznice.

“Până anii trecuţi eram terorizaţi că ne împuşcau câinii de la stână, de la gospodării. Acum au găsit o altă metodă. Sunt foarte mulţi oameni care au rămas fără câini. Într-o singură zi au murit opt. Dar mai sunt şi alţii. Am dus cadavrele la DSV, unde li s-a făcut necropsia şi s-au recoltat probe din care reiese că au fost otraviţi”, arata Mircea Râmneanţu, unul din proprietarii păgubiţi.

Oamenii cred că autorii oribilele fapte sunt braconierii din zonă, care sunt deranjaţi din activităţile lor, mai ales de către câinii de la stână. Poliţiştii au înregistrat deja trei dosare, până acum, însă nu au găsit nici un vinovat.

„Poliţiştii secţiei din Bocşa au deschise trei dosare de cercetare penală pentru fapte ce ţin de Legea 205/2004 privind protectia animalelor republicată. Conform Art. 25, constituie infracțiune şi se pedepseşte cu închisoare, de la trei luni la un an sau cu amenda uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept”, a declarat Cecilia Dăneţ, purtătoarea de cuvânt a IPJ Caraş-Severin.

sursă: banatenii.ro

2 COMENTARII

  1. Sa de-a Dumnezeu si maicuta sfanta sa sfarseasca si copii lor si ce au ei mai scump pe lumea asta asa in chinuri groaznice acesti criminali jegosi! Amin!!!! Ce jeguri infecte de oameni mai poate exista pe pamantul asta! Sa putreziti in iad si voi si copii vostri! Amin!!!

  2. Rusineeeeeeeee!Criminali,tara de hoti si criminali de animalute!Cat de invenivat poti fi sa faci asa ceva?Cata ignoranta,cum circuli asa gol ca o talanga tu amaratule când le dai infometatilor ortava?Sa muriti in chinurile si durerile lor!

LĂSAȚI UN MESAJ