Cadouri pentru copii și adulți la ”Serbarea Crăciunului”, la cele mai mici prețuri-VIDEO

325

Spiritul sărbătorilor se resimte tot mai mult în orașul de pe Bega. Timișorenii au început să caute cadoul perfect pentru cei dragi, încă din luna noiembrie. Expoziția ”Serbarea Crăciunului” vine în ajutorul timișorenilor, cu o paletă largă de produse, la cele mai accesibile prețuri. Haine pentru sezonul rece, îmbrăcăminte pentru cei mici, produse de sănătate, accesorii, ornamente confecționate manual, specifice sărbătorilor de iarnă, dar și mâncarea tradițională vor sta la dispoziția publicului, începând cu ultima zi a lunii noiembrie.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează ultimul eveniment expozițional al anului: Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Timp de cinci zile, peste 60 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, produse alimentare, dulciuri, produse de igienă și sănătate, aranjamente – cadouri tradiționale pentru Moș Nicolae și Moș Crăciun!

”În ceea ce privește evenimentul Serbarea Crăciunului, s-a decis reluarea acestuia și includerea în cadrul evenimentelor expoziționale. Ultima expoziție a Serbării Crăciunului a avut loc în 2012. La solicitarea mediului economic și al expozanților, care au trecut deja pragul acestui eveniment, Camera de Comerț a decis redeschiderea acestuia. Anul acesta numărul de firme, companii și producători, care vor fi prezente la acest eveniment, este unul considerabil, comparativ cu anii precedenți. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a înregistrat o creștere substanțială în ultimii doi ani, în cadrul expozițiilor desfășurate. Ne bucurăm că am reușit să realizăm ultimul eveniment expozițional al acestui an din cadrul CCIAT, la parametri și cotele pe care dorim să le avem. Succesul acestor târguri s-a datorat complexității și exigenței organizatorice, și totodată numărului de vizitatori”, spune Roxana Bonchiș, oranizatorul evenimentului.

Publicul este așteptat cu produse tradiționale din carne, dar și vinuri sau pălincă de casă. Ineditul expoziției aduce produse confecționate hand-made de către artizani, precum covoarele țesute manual cu furculița. Standurile cu produse promit o calitate superioră, pentru toate gusturile și toate buzunarele, la cele mai accesibile prețuri.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ