Cadouri deosebite pentru ziua bărbaților

268

Un lucru este cert: nu doar femeile adoră fie surprinse cât mai des cu putinţă cu multe cadouri, ci şi bărbaţii. Fiecare dintre noi simţim, măcar pe moment, o bucurie sufletească extrem de mare atunci când primim ceva, indiferent de cât de mic şi de nesemnificativ ar fi acel lucru. În general, femeile adoră fie răsfăţate cu haine, genţi, parfumuri de înaltă calitate, pe când cele mai apreciate cadouri pentru ziua bărbaţilor sunt, fără îndoială, gadgeturile. Deja ştiu care sunt ultimele apariţii în domeniu şi probabil au şi o listă a celor care i-au impresionat profund şi pe care doresc le aibă cât mai curând cu putinţă.

Desigur, nu vorbim despre o listă fizică, aşa nu te gândi ar trebui te furișezi şi furi foaia pe care şi-au trecut dorinţele afli ce cadouri pentru bărbaţi cumpăraţi. Nu trăim într-un film cu James Bond, lucrurile stau mult mai simplu decât atât. Noi  dăm câteva sugestii pe care le-am descoperit în magazinul online de gadgeturi GadgetWorld.ro, iar voi puteţi intraţi şi descoperiţi idei de cadouri deosebite pentru ziua bărbatului din viaţa voastră.

Baterie externă solară 12000 mAh

Dacă persoana căreia trebuie -i cumperi cadoul nu deţine încă o astfel de baterie externă, atunci ştii deja ce trebuie -i cumperi. Este un gadget inovativ, extrem de util în viaţa de zi cu zi a oricăruia dintre noi şi foarte bun din punct de vedere calitativ – are o capacitate de 12000 mAh reali şi dispune de două mufe USB, una de 1A şi cealaltă de 2A. În plus, arată foarte bine şi nu se zgârie uşor pentru este realizată dintr-un material mat.

Mini telefon smart GSM cu Bluetooth/ carte de vizită

Dacă îţi doreşti cadouri pentru ziua unui bărbat sofisticat, poţi opta pentru acest mic telefon smart, pe care îl poate purta cu el pretutindeni. Acesta poate fi conectat la smartphone-ul principal prin Bluetooth – poate primi apelurile, poate fi utilizat ca declanşator de la distanţă pentru camera foto a telefoanelor Android – dar funcţionează şi independent.

Căşti Bluetooth wireless 2.1

Căştile Bluetooth wireless 2.1 sunt cele mai potrivite cadouri pentru ziua unui bărbat iubitor de muzică sau sport. Acestea permit conectarea a două dispozitive simultan şi au microfon încorporat, ceea ce înseamnă pot efectua şi apeluri.
Sunetul este HiFi, volumul consistent, iar bassul de bună calitate. Izolarea fonică este de asemenea foarte bună.

Ochelari de soare cu mp3 şi Bluetooth pentru handsfree

Încheiem lista de idei de cadouri pentru bărbaţi cu aceşti ochelari de soare. Ce au ei deosebit? Te protejează de soare, răspunzi la telefon cu ei şi asculţi şi muzică. Nu ţi se pare un gadget mai ceva în Matrix?

Aşa cum ţi-am spus, pe GadgetWorld.ro găseşti multe idei de cadouri pentru ziua bărbaţilor din viaţa ta. Tot ce trebuie faci este accesezi site-ul de pe telefon sau laptop şi dai câteva click-uri. Cu siguranţă vei găsi ceva cu care faci o impresie foarte bună!

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ