Cadou pentru copiii din Darova: 2.000 de cărţi pentru bibliotecă

219
O bibliotecă din județul Timiș și-a mărit fondul de carte cu 2.000 de exemplare. Totul a fost posibil cu ajutorul studenților liberali prin campania „Donează o carte. Investește în viitor”. Cărțile donate de timișeni în luna noiembrie au ajuns în comuna Darova, acolo unde copii au acum la dispoziție mai multe cărți pentru a-și dezvolta inteligența.
„Impactul creat în jurul acestei acțiuni a fost unul entuziasmant. Pe lângă cărțile primite de la cetățeni ai Timișoarei, am avut plăcuta surpriză de a primi colete de cărți și din alte regiuni ale țării. Împreună cu colegii mei de la CSL Timiș, ținem să mulțumim tuturor persoanelor care s-au alăturat inițiativei noastre. Sunt sigur că aceste cărți vor fi cu adevarat folositoare copiilor din comuna Darova. Anul viitor vom continua acest demers, iar tainele și importanța lecturii vor fi răspândite și în alte localități ale județului nostru”, a declarat Ciprian Trocan, președintele CSL Timiș.
După ce vor fi aranjate pe categorii, cărțile primite prin intermediul acestei campanii vor fi la dispoziția celor peste 300 de elevi din comună, dar și pentru oricine va dori să lectureze.

LĂSAȚI UN MESAJ