Cade Dragnea, urmează și… Orban? Denunț la DNA pe numele liderului PNL

86

La începutul lunii august, Viorel Cataramă anunţa că depune plângere penală împotriva liderului PNL şi a altor 15 liberali.

Liderul PNL Ludovic Orban este audiat joi la sediul DNA, susţin surse judiciare pentru ştiripesurse.ro.

La începutul lunii august, Cataramă anunţa că depune plângere penală împotriva lui Ludovic Orban, Robert Sighiartău, Laurenţiu Leoreanu, Ben-Oni Ardelean, Florin Cîţu, Adrian Oros, Virgil Guran, Ioan Bălan, Vlad Nistor, Costel Alexe, Viorel Badea, Adrian Miuţescu, Nicolae Giugea şi George Şişcu, pentru „ilegalităţile comise în şedinţa Biroului Executiv din data de 9 iulie, când, încălcând 8 articole din statut, 3 din regulamentul Comisiei de Arbitraj, precum şi prevederile L78/2000, au votat excluderea mea din partid pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Capitalei”.

La ieşirea din sediul DNA, el a declarat că a fost audiat în calitate de martor, fiind chemat ca urmare a sesizărilor făcute de Viorel Cataramă, care contestă decizia de excludere din PNL.

”Mi se pare curios să fiu chemat la DNA ca urmare a sesizărilor făcute de un om care zice că e membru al PNL. Eu când am depus sesizări la Parchet, am depus împotriva unor abuzuri grave făcute de PSD. Unul dintre atacurile domnului Cataramă a fost că am depus sesizare penală împotriva lui Dragnea şi Dăncilă”, a spus Orban la ieşirea din sediul DNA.

”Nu văd niciun motiv pentru depunerea unei sesizări la DNA. Nu am niciun motiv de îngrijorare”, a mai spus liderul PNL.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ