Cadavrul unui tânăr, descoperit lângă un bloc. Victima, dezbrăcată și cu capul zdrobit

2151

Descoperie macabră pe strada Grigore Ureche din Oradea. Un tânăr de aproximativ 30 de ani, a fost găsit, joi dimineață, fără suflare și cu capul zdrobit, la colţul unui bloc.

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic pentru victimă.

„Este vorba de o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost găsită cu un traumatism sever la nivelul capului, care i-au provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat pentru BIHOREANUL șeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Bărbatul nu avea acte la el.

La fața locului au fost mobilizate echipaje de polițiști, de la serviciile Criminalistic și Investigații Criminale, în frunte cu adjunctul șefului Poliției Bihor, comisarul șef Adrian Bucur, care anchetează împrejurările evenimentului.

Tânărul a fost găsit dezbrăcat, doar în lenjerie intimă, și are capul crăpat.

Cadavrul era la colțul unui bloc, sub un copac, cam la 10 metri de pista de biciclete de pe malul peței. Locul este înconjurat cu bandă galbenă.

Deocamdată nu se cunoaște identitatea bărbatului. Polițiștii au adus un câine de urmă, ancheta fiind, însă, îngreunată de ploaie.

UPDATE

Tânărul care a fost găsit mort joi dimineaţă pe strada Grigore Ureche din Oradea a fost ucis, după cum arată primele date ale anchetei. Poliţiştii periază întreaga zonă pentru a găsi criminalul. Oamenii legii au adus în zonă inclusiv un câine de urmă.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează cercetări pentru infracţiunea de omor. Procurorul criminalist este la faţa locului cu echipajele de poliţiie, pentru cercetări. În cursul zilei vom putea reveni cu mai multe informaţii”, a declarat pentru BIHOREANUL prim procurorul adjunct al Parchetului, Maria Cotrău.

Potrivit acesteia, autorul crimei nu a fost, încă, prins. Există, însă, un cerc de suspecți.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ