Ca-n ’90! Noua Proclamație de la Timișoara, la pachet, cu noul imn al golanilor VIDEO

731

Se împlinesc aproape două săptămâni de când un grup de inițiativă a lansat Noua Proclamație de la Timișoara, în Piața Operei, așa cum se întâmpla cu 27 de ani în urmă, când regretatul George Șerban dădea citire celor 8 puncte alte Proclamației de la Timișoara, din Balconul Operei. Între timp documentul a câștigat deja zeci de mii de simpatizanți și adepți din toată țara, a fost revizuit, perfecționat și s-a transformat în Proclamația România 2017+. Aceasta urma să ajungă, în cursul zile, și pe masa președintelui Iohannis, prin intermediul Prefecturii Timiș.

Între timp, numărul celor care au semnat Proclamația a trecut de 20.000 și numărul acestora continuă să crească. La fel petiția on-line generată în urma Proclamației câștigă tot mai mulți adepți. Mai mult, la fel ca în 1990, Proclamația a generat și un nou imn al golanilor, care poate deveni hit-ul protestatarilor din toată țara. Mai jos aveți aveți varianta adaptată de Andrei Dorian Duma după imnul golanilor compus de regretatul Cristi Pațurcă.

1 COMENTARIU

  1. https://mariusmioc.wordpress.com/2017/02/11/vladimir-putin-un-conducator-care-respecta-punctul-8-al-noii-proclamatii-de-la-timisoara/
    „Trebuie spus însă că acest nou „punct 8 al Proclamației de la Timișoara” nu e original. Există o țară, Rusia, în care conducătorul statului, Vladimir Putin, a avut grijă să se includă în legislație exact ce cer protestatarii români de azi: interzicerea ocupării demnităților publice pentru persoanele condamnate penal. Pe baza acestei legi, după cum informează Mediafax (linc), opozantul rus Alecsei Navalnîi nu va avea voie să-l contracandideze pe Putin pentru președinția Rusiei la alegerile din 2018, așa cum își anunțase intenția. Navalnîi a primit recent o condamnare cu suspendare pentru deturnare de fonduri, devenind astfel neeligibil pentru candidatura la președinția Rusiei.”

LĂSAȚI UN MESAJ