Busu joacă în piesa ”Fidelitate” pe scena Operei din Timișoara

372

Dacă sunteți fideli teatrului cu vedete  de București, montărilor în premieră și comediilor irezistibile, ”Fidelitate” este spectacolul căruia îi veți savura din plin toate cele 80 de minute.

Premiera la Timișoara a spectacolului ”Fidelitate”, de Chazz Palminteri, producție Teatrul ACT și Fundația Carta, va avea loc luni, 12 decembrie 2016, de la ora 19, pe scena Operei.  Comedia lui Chazz Palminteri este montată pentru prima dată în România de Dragoș Câmpan, care–i aduce pe scenă pe Adelaida Zamfira (actriță de teatru, film, dar și protagonistă a unor telenovele românești ca Inimă de țigan sau Regina),  Gheorghe Ifrim (actor devenit faimos odată cu rolul primarului din Las Fierbinți) și Florin Busuioc (actor și vedetă TV). Scenografia este creată de Maria Dore.

”Un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o sa moară?… O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu”, rezumă regizorul.

Dacă în România piesa este montată pentru prima dată, pe scenele americane ea a fost jucată cu frenezie și a avut parte și de o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky , avându-l în distribuție chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) și Ryan O’Neal (Jack Connor). Chazz Palminteri a fost propulsat  în atenția publicului larg și a criticii,  în calitate de scenarist și dramaturg, de filmul ”Poveste din Bronx”.

Biletele pentru unica reprezentație a spectacolului ”Fidelitate” în acest an la Timișoara s-au pus în vânzare la Agenția Operei.

LĂSAȚI UN MESAJ