Bunurile lui ACS Poli sunt scoase la licitație de Fisc

157

Revine moda executărilor silite pentru fotbalul timișorean. ACS Poli a intrat în atenția Fiscului pentru datoriile acumulate către bugetul de stat și s-a ales cu mai multe bunuri scoase la licitație.

Fosta prim-divizionară timișoreană are tot mai multe probleme. Ultima a apărut joi din partea Finanţelor Publice Timiş, care a pus sechestru pe o serie dintre bunurile clubului și le scoate la vânzare în contul lichidării datoriei către bugetul de stat. ACS Poli nu a respectat termenii unei eşalonări astfel că bunurile depuse garanţie au fost scoase la licitaţie.

Fiscul încearcă să își recupereze creanțele din vânzarea a trei autoturisme şi şapte containere. Este vorba de un Mercedes-Benz GL420 (evaluat 108.551 lei), un BMW X5 (53.672 lei) și un Renault Megane Break (11.217 lei) plus șapte containere evaluate individual la 16.162 lei. Licitația va avea loc în data de 27 iulie dacă ACS Poli nu își va achita datoriile.

Reamintim că și în ultimii ani ai ”epocii” Marian Iancu, Poli a avut de mai multe ori bunuri scoase la vânzare de ANAF. Nimeni nu s-a prezentat atunci să achiziționeze porțile de fotbal, mașina de tuns iarba ori chiar turnicheții de la porțile de acces.

În acest moment ACS Poli are o datorie cumulată de un milion de euro către bugetul de stat și diferite societăți, precum și salarii către jucători. Șefii clubului speră că vor acoperi datoria prin vânzarea unor fotbaliști, în special Mailat și Sorescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ