Brigitte și Nasty, circ la începutul minivacanței de 1 Mai, într-un hotel de pe litoral

917

Ilie Năstase și Brigitte nu s-au putut abține de la scandal nici în minivacanța de 1 mai. Fostul număr unu mondial și focoasa timișoreancă au fost protagoniștii unui episod demn de cascadorii râsului. Cei doi au făcut un făcut ”circ” într-un hotel din Mamaia.

După ce în urmă cu două zile, ”Nasty” i-a ”spart” contul de Instagram al soției și a răbufnit la adresa unui mare fotbalist, fostul mare jucător de tenis pare că a recidivat. Conform unei surse din anturajul cuplului, Ilie Năstase și Brigitte au fost, aseară, protagoniștii unor scene de-a dreptulul uluitoare. Din spusele acesteia, totul s-a petrecut într-un hotel din Mamaia, acolo unde cei doi au ales să-și petreacă vacanța de 1 mai. Conform sursei citate, cearta dintre cei doi a pornit de la gestul făcut de ”Nasty”.

”Legenda vie a tenisului românesc” i-ar fi luat telefonul soției, fapt ce a enervat-o la culme pe acesta. De aici și până la un circ în toată regula nu a mai fost decât un pas. Fără să țină cont de cei din jurul lor, Ilie Năstase și Brigitte s-au alergat, au țipat și s-au bălăcărit pe holurile hotelului din Mamaia.

sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ