A murit un psiholog celebru!

189

Surse medicale anunță că celebrul psiholog Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață, după ce anterior a suferit un atac cerebral în plină stradă.

După atacul cerebral, Hanibal Dumitrașcu a fost dus direct în sala de operație, dar tratamentul nu a dat rezultat. A mai trăit puțin timp cu ajutorul aparatelor de suport, dar duminică a încetat din viață.

Psihologul Hanibal Dumistrașcu a încetat din viață. Avea doar 54 de ani. Psihologului i s-a facut joi rău pe stradă. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii au constatat că suferise un accident vascular.

”Era bolnav de diabet, pe care l-a și neglijat. Știam de la Marius Pieleanu amănunte despre problemele de sănătate și despre încercările repetate de a-i asigura un tratament serios. Cred că oameni de genul acesta pleacă prea repede. Este o mare pierdere” a spus Radu Tudor la Antena 3.

Hanibal Dumitrașcu analizase tensiunile politice al momentului și, înainte de tragedie cu câteva ore

Invitat important al emisiunilor de la România TV, Hanibal Dumitrașcu analizase tensiunile politice al momentului și, înainte de tragedie cu câteva ore, apropiații povestesc despre starea sa ca fiind relativ bună.

Habibal Dumitrașcu a fost conferențiar la Facultatea de Sociologie și Asistență socială și membru al Colegiului Psihologilor din România. Pe lângă intervențiile de referință asupra subiectelor la zi, a publicat mai multe volume de psihologie de-alungul carierei sale, mai anunță sursa citată.

Citește mai multe pe evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ