Brand celebru de magazin din Germania, inaugurat în vestul țării! Urmează un supermarket renumit

717

Unul dintre cei mai mari retaileri din Germania a deschis în ţara noastră primul magazin, iar până la finele anului vor urma alte nouă. Foarte interesant este faptul că retailerul a ales un oraş din vestul ţării şi nu Bucureştiul.

KiK, unul dintre cei mai mari discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, a inaugurat primul său magazin din România, la Oradea, în urma unei investiţii de peste 150.000 de euro.

Odată cu intrarea pe piaţa din România, KiK ţinteşte extinderea pe plan local prin deschiderea de alte 10 unităţi până la finalul anului 2018. Compania vizează expansiunea în oraşe cu populaţie de minimum 15.000 de locuitori, dar şi în oraşe mari, cum ar fi Bucureşti. Următoarele deschideri anul acesta sunt planificate în Piatra Neamţ, Botoşani, Sighetu Marmaţiei şi Brăila. Magazinele KiK includ o gamă variată de produse, de la haine de calitate germană pentru toate vârstele şi mărimile, până la articole decorative pentru casă, accesorii, jucării şi produse de papetărie. Obiectivul discounterului german este ca produsele KiK să ajungă în fiecare dulap de haine din Europa.

„Astfel, la KiK fiecare client poate achiziţiona o ţinută completă cu mai puţin de 150 de lei”, a declarat Raluca Hartmann, Director General, KiK România.

Brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.

Un alt retailer german care îşi pregăteşte intrarea pe piaţa locală este Aldi. Compania ar putea crea o reţea de magazine de la zero, deşi surse din piaţă spun că nemţii ar putea prelua magazinele Penny Market.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ