Bombă în anchetă! Criminalul a avut complici în uciderea fetelor?!

656

La foarte puţin timp după ce suspectul de la Caracal şi-a recunoscut crimele, unchiul Alexandrei, una dintre victime, a făcut declaraţii uluitoare.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul adolescentei de 15 ani dispărute miercuri, a spus că mama Alexandrei a primit un telefon cel puţin suspect vineri, la doar câteva ore de când suspectul fusese reţinut de poliţie. Bărbatul care a sunat-o pe mama fetei i-a spus acesteia că fata se simte bine.

„A mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat suspectul”

„Am ascultat ce vorbeaţi de modul de operare. A sunat-o şi pe mama Alexandrei joi, dar a mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, la 7:30. Nu putea spune verişoara dacă e acelaşi, pentru că era foarte tulburată, dar în acelaşi sens, că fata e bine şi să-şi vadă de treabă. Chiar vineri dimineaţă la 7.30, iar el la 6 a fost reţinut”, a dezvăluit Cumpănaşu.

„E momentul unei perioade cumplite de închidere şi de deschidere a alteia. Am trăit cu speranţa şi eu şi vărul meu, soţia lui şi toţi cei care suntem în familie, că trăieşte. Iar incompetenţa unor oameni ai statului ne-a făcut să credem că poate trăieşte. Din păcate, se pare că nu. Nu s-a găsit corpul, nu exista probă biologică, în afară de firele de păr şi banda adezivă, dar aşteptăm acum ultimele teste ADN cu prelevare de la părinţi şi de pe oase, pentru certitudinea de 100%”, a mai spus unchiul fetei.

„Sunt convins că nu a fost singur”

În ceea ce priveşte posibilii complici la oribilele crime, Cumpănaşu crede că

„Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu minţile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur”.

Nici DIICOT nu exclude posibilitatea ca Gheorghe Dincă să fi avut complici.
„Până la urmă, haideţi să nu înlăturăm nicio cale pe care am putea merge şi nicio posibilitate de a ancheta lucrurile şi poate reuşim pe parcurs să ne dăm seama”, a declarat procurorul-şef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu.

Mama Alexandrei a fost sunată joi, la circa două ore după ce adolescenta a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost sechestrată şi violată, de un bărbat despre care se crede că a fost Gheorghe Dincă. Individul s-a recomandat drept „ginere” şi a spus că fata va pleca în Belgia.
Sursa: PROSPORT

LĂSAȚI UN MESAJ