26.7 C
Timișoara
sâmbătă 13 iulie 2024

Blocaj în toată regula la Primăria Lugoj. Noul primar face acuzații grave la adresa fostului primar Buciu

Primarul ales al Lugojului, social-democratul Călin Dobra, susține că este pregătit să asigure o tranziție eficientă pentru administrația locală.

Călin Dobra acuză echipa demisionară că vrea să blocheze administrația municipiului.

Declarația vine după ce primarul interimar, liberalul Bogdan Blidariu, și-a anunțat demisia din funcție. Acestuia i s-au alăturat membri ai PNL care ocupă funcții importante, printre care Claudiu Buciu, manager de proiect și viceprimarul Adrian Serendan.

„Dacă vor fi astfel de mișcări mișelești în cadrul administrației locale, îi sigur, pelugujeni că organizația PSD Lugoj, prin consilierii locali, sunt pregătiți să preia frâiele interimare, bineînțeles, până în octombrie, la preluarea mandatului oficial, astfel încât să nu se ajungă la un blocaj, așa cum își doresc actualii care gestionează administrația”, spune Călin Dobra.

Vă reamintim, liberalii aflați în conducerea administrației lugojene și-au anunțat demisiile din toate funcțiile pe care le dețin în executivul municipiului, începând cu 1 iulie, în condițiile în care noii aleși locali vor fi puși în funcții abia în luna noiembrie.

Sursa: https://www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cu un stat îngropat în datorii, 2025 se anunță un an teribil pentru români

București. Taxe și impozite mai mari de așteaptă anul viitor, după alegerile parlamentare și prezidențiale, conform experților în economie. Guvernul nu a reușit să...

Cele mai importante măsuri de precauție pe care șoferii trebuie să le ia înainte să plece la drum pe caniculă

În contextul temperaturilor ridicate, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș oferă câteva recomandări pentru șoferii care pleacă la drum în aceste zile caniculare. Este esențial...

Citește și :