Bizonii oraşului se iau la trântă cu RATT – VIDEO

1133

Zilnic probleme, zilnic întârzieri, zilnic blocaje în trafic, zilnic reclamaţii, dar nimeni nu ia nici o măsură. Nimeni nu se sinchiseşte. Există poliţie locală, poliţie circulaţie, poliţie RATT, dar dacă o cauţi nu o găseşti.

Plătiţi pe banii contribuabililor stau la umbră şi mănâncă îngheţată. Ce să-i faci, afară peste 35 grade (normal la umbră), şi nimeni nu se sinchiseşte dacă aceşti „bizoni” ai volanului se cred dumnezei, crezând că lor li se cuvine totul. Aşa a fost azi în perioada amiezei în tramvaiul 2, pe strada Ion Mihalache, când exact pe linia de tramvai, blocând atât linia cât şi trotuarul, a parcat o camionetă, în apropierea Pieţii Traian, unde se afla loc suficient de parcare.

Tramvaiul a fost obligat să oprească pentru a nu lovi camioneta, în zonă nimeni, pustiu. Nervi, telefoane. Vatmanul nu avea nici o putere. După vreo zece minute de staţionare, timp pierdut, apare un individ cu zâmbetul pe buze, cerându-şi scuze.

Tramvaiul şi-a continuat drumul cu minute întârziere, plătite de cine? Măsurile luate de cine?

Până când toate astea? Când se va trezi cineva care să ia măsurile necesare şi să aplice legea. Sau timpul le rezolvă pe toate? Mai sunt lucruri pe care timpul nu le poate rezolva, ci doar bunul simţ.

LĂSAȚI UN MESAJ