Bitdefender sprijină chiriașii începători de la INCUBOXX

321

E încurajator pentru micile firme în curs de lansare sau abia pornite pe calea afacerilor să vadă un interes real al celor ajunși în top. Bitdefender este cunoscut în întreaga lume. Dar cândva au pornit și ei de jos. Și nu au uitat cât de greu a fost începutul. Tocmai pentru a da un imbold bobocilor în ale afacerilor s-au hotărât să întindă o mană de ajutor. Și nu oricum, ci una substanțială, chiar legat de domeniul lor de activitate.

Veste bună pentru antreprenorii timișoreni din IT. Incubatorul de afaceri INCUBOXX, în parteneriat cu producătorul global de soluții de securitate Bitdefender, pun gratuit la dispoziția startup­-urilor software pentru protejarea împotriva amenințărilor cibernetice. Astfel, Bitdefender va asigura soluții de securitate pentru orice tip de terminale firmelor ce își desfășoară activitatea în cadrul INCUBOXX, iar cei doi parteneri intenționează să colaboreze în continuare în beneficiul sectorului IT timișorean prin organizarea de evenimente legate de dezvoltare și securitate cibernetică.

Bitdefender este un brand recunoscut pe piața IT internațională, printre serviciile furnizate aflându­se una dintre cele mai folosite soluții de securitate din lume, care protejează 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele.

Inițiat de Primăria Timișoara, programul INCUBOXX îi vizează în principal pe profesioniștii cu idei, pe antreprenori și pe studenți. INCUBOXX ajută startup­-urile locale să se dezvolte, oferind numeroase facilități, printre care spații pentru birouri sau logistică pentru afaceri, iar colaborarea cu Bitdefender afirmă încă o dată sprijinul acordat antreprenorilor timișoreni.

„Ne bucurăm de sprijinul pe care Bitdefender îl oferă start­up-­urilor din INCUBOXX şi sperăm să dezvoltăm această colaborare pe un termen lung. Pentru antreprenorii din incubator pregătim și alte beneficii care să le susțină start­up-­ul”, a declarat Florin Vilcea, directorul INCUBOXX.

Aflată în continuă creștere, piața IT-­ului timișorean beneficiază în continuare de numeroase oportunități care nu trebuie ratate. O bună soluție de protecție cibernetică poate fi linia subțire dintre succes sau faliment în lumea calculatoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ