Bisericile din Timişoara, deschise până seara, în zilele caniculare. ISU a pregătit mai multe puncte de prim ajutor în oraş

  44

  Ca urmare a căldurilor excesive autoritățile iau o serie de măsuri în favoarea populației. Astfel, la inițiativa Primăriei Municipiului Timișoara, numeroase biserici rămân deschise pentru a oferi timișorenilor umbră și apă în aceste zile caniculare. În plus, vor fi înfiinţate mai multe puncte de prim ajutor în oraş.

  Arhiepiscopia Ortodoxă a Timișoarei, Episcopia Ortodoxă Sârbă de Timișoara, Episcopia Romano-Catolică Timișoara/Bistum Temeswar/Temesvári Egyházmegye și Biserica Penticostală Elim au răspuns pozitiv invitației Primăriei Municipiului Timișoara de a oferi timișorenilor umbră și apă în aceste zile caniculare. Veți găsi puțină răcoare și apă în oricare dintre lăcașele aparținând acestor culte, de pe raza orașului.

  În plus, la Catedrala Mitropolitană va fi prezent și un medic pregătit să acorde prim-ajutor celor care se simt rău din pricina temperaturilor ridicate.
  De asemenea, ISU Timiș constituie începând de azi, 24 iunie, 4 puncte de prim ajutor, cu personal medical. Primăria Municipiului Timișoara a aprovizionat punctele de prim-ajutor cu apă plată și pahare de unică folosință.

  Găsiți punctele de prim-ajutor aici:
  Piața Iosefin;
  Opera Română – Agenția de bilete (str. Mărășești, nr. 2);
  Oficiul Poștal nr. 1 (bd. Revoluției 1989, nr. 2);
  Oficiul Poștal nr. 5 – Ghișeul nr. 1 (str. 1 Decembrie, nr. 90).
  Vă reamintim, Judeţele Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Sălaj şi Maramureş se vor afla joi şi vineri sub Cod roşu temperaturi extreme şi disconfort termic deosebit de accentuat, conform unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

  LĂSAȚI UN MESAJ