Bilanţul de activitate al Centrul Educativ Buziaş pe anul 2019

117

Directorul Centrului Educativ Buziaş, d-na Comisa șef de poliție penitenciară Delia Borza a prezentat raportul privind activitatea Centrului Educativ în anul 2019. La eveniment, alături de personalul instituţiei, a participat un reprezentant al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, reprezentanţi ai instituţiilor locale și judeţene precum și colaboratori din societatea civilă.

În cadrul şedinţei de bilanţ au fost prezentate principalele activităţi derulate pe parcursul anului 2019 de către serviciile şi compartimentele instituţiei precum şi obiectivele propuse pentru anul 2020.

Scopul centrului educativ este acela de a asigura, în primul rând, educaţia şi asistenţa persoanelor custodiate (minori/minore, tineri/tinere) în vederea reintegrării sociale. Astfel, prin modul în care este organizat, centrul permite persoanelor internate să desfăşoare activităţi atât în mediul închis – în interiorul instituţiei, cât şi într-unul deschis – în comunitate, alături de tineri de aceeaşi vârstă, asigurându-li-se astfel o reintegrare treptată în societate.

Detalii privind activitatea desfăşurată în Centrul Educativ Buziaş se regăsesc în Raportul anual de activitate, disponibil la www.anp.gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ