,,Bijuteria” de la marginea Timișoarei. Cum se dezvoltă, pe zi ce trece, o comună din Timiș. Video

3583

Dumbrăviţa, comuna lipită de Timişoara este o așezare cu oameni gospodari, indiferent de etniile care trăiesc aici.

Primarul comunei, Victor Malac, se află la al doilea mandat, şi, de la o zi la alta, a făcut tot mai înfloritoare comuna, prin realizările care se pot vedea cu ochiul liber. Acest an nu şi-l doreşte altfel decât încheiat cu bine, iar noul an ce vine, 2018, să fie început în forţă, pentru a putea finaliza proiectele ce în derulare.

„Am mai depus câteva proiecte pe transfrontalier cu sârbii, unul deja îl implementăm, se deschide sesiunea de toamnă şi iarnă cu Ungaria şi cu Serbia. Cu Ungaria am depus un proiect pe ISU, pentru achiziţionarea unei maşini de pompieri şi toate accesoriile necesare, pe sârbi intenţionăm să mai depunem cele 4-5 proiecte ce le-am depus în sesiunea de primăvară, dar în care n-am prins finanţarea. Vom continua cu pista de biciclete, proiect pe care l-am depus pe Polul de Creştere Timişoara. Mai avem şi un proiect cu sârbii, tot cu pista de biciclete pe liziera pădurii, anul viitor fiind un an destul de plin”, a spus Victor Malac, primarul Dumbrăviţei.

Localitatea timișeană nu s-a lăsat mai prejos nici la capitolul ,,Sport”, unde s-a încercat implementarea sporturilor mai importante, începându-se cu copii de la şcoală şi grădiniţă.

„Momentan avem secţie de handbal, basket, judo, lupte, tenis de masă (de 4 ori campioni naţionali), şi seniori, dar şi juniori, cu copii porniţi cu primii paşi în Dumbrăviţa, copii crescuţi de noi, de clubul nostru, de la vârsta de 5-6 ani. Punem un mare accent pe sport pentru că, pe lângă învăţătură, copiii trebuie să facă şi mişcare, şi sport, care de altfel este un izvor de sănătate pentru generaţia ce va merge mai departe ducând în continuare neamul nostru românesc.”, a conchis Victor Malac.

LĂSAȚI UN MESAJ