Biciclist versus polițist local, 1-0. Agentul a vrut să-l amendeze, dar nu a știut cum VIDEO

267

Incident interesant, devenit, în scurt timp viral. Întâmplarea a avut loc în centrul Timișoarei, unde un biclist a fost oprit de un polițist local, pentru a fi amendat. Cel puțin, aceasta a fost intența agentului, care nu s-a putut hotărî și cum să îl sancționeze.

În momentul în care timișoreanul a început să-l interogheze cu privire la motivul pentru care l-a oprit, omul legii a precizat că “este interzisă circulația bicicletelor. Pentru că este o zonă de drum public, reglementată prin indicator rutier care interzice accesul tuturor vehiculelor”.

Întrebat care este documentul care interzice acest lucru, polițistul local a răspuns că ar fi vorba de “codul rutier”, iar apoi s-a scuzat afirmând că “polițiștii locali dau amenzi pe un sector de drum reglementat de comisia de circulație”.

Vizibil pus în dificiultate, agentul a mai stăruit preț de câteva momente în fața biciclistului și apoi s-a hotărât să plece, fără a-l amenda pe acesta. Întreaga „acțiune” a fost surprinsă, pe camera telefonului mobil al timișoreanului.
VIDEO-ul, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ