„Beciul groazei” – imagini din Secția de Anatomopatologie a unui spital județean dintr-un oraș important al țării VIDEO

201
Imagini din Secția de Anatomopatologie a Spitalului Județean de Urgență din Cluj au fost făcute publice vineri de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Emanuel Ungureanu descrie Secția de Anatomopatologie a spitalului din Cluj ca „beciul groazei”.
Mesajul care însoțește imaginile, publicat de Emanuel Ungureanu pe Facebook:
„Beciul groazei!

Atenție!

Imagini care trebuie să vă afecteze emoțional!

26 de ființe umane sunt implicate într-un proces de exterminare în grota Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, unde funcționează ilegal secția de Anatomopatologie.

26 de asistente, medici și infirmiere sunt intoxicate zilnic cu substanțe cancerigene, într-un beci insalubru, fără ca Directorul Medical, Adela Golea, condamnată penal în primă instanță, într-un dosar de abuz în serviciu, să schițeze vreun plan de salvare din acest infern.

Doamna Adela Golea, cu o nesimțire de nedescris, a venit și le-a explicat acum câteva zile, cu un tupeu extraordinar, asistentelor care lucrează în acest infern că ea nu simte miros de mucegai în aceste spații!

Priviți imaginile și cuantificați de la 1 la 10 nesimțirea fără margini a doamnei Adela Golea, Directorul Medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Pentru cei care vor întreba de ce va zbura curând din funcție doamna Golea, să le arătați aceste imagini terifiante!”

VIDEO, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ