Bebeluș maltratat la spitalul Marie Curie din București: „Fetița urla, iar ea o strângea de mână„

249

O tânără mămică face acuzații grave împotriva unei asistente și unei infirmiere de la Spitalul Marie Curie din București.

Femeia le acuză pe cele două angajate că ar fi maltratat-o pe fiica sa atunci când au vrut să îi pună o branulă. Totul s-a întâmplat, în urmă cu două nopți, în jurul orei 01.30, atunci când tânăra mămică a ajuns la spital cu fiica sa în vârstă de numai două luni.

„Am fost internata în Spitalul Marie Curie din București, am ajuns pe la ora 1:30 noaptea, abia la ora 4:00 am urcat în salonul de Pediatrie unde era o asistentă și o infirmieră, asistenta a zis că trebuie sa îi pună o branulă, am pus fetița pe masa și ea a chemat o infirmieră să țină fetița ca să îi poată pună branula, în afara de scârbă cu care se uita la noi, de zici ca îi făcusem cine știe ce, a strans fetița în ultimul hal pentru a îi pune o branulă. Fetita urla pănă la epuizare și ea tot insista și o strângea ca sa îi pună branula, până nu am început să țip la ea nu sa potolit, vă atașez și poze, sa vedeți și voi în ce hal a strâns un copilaș de 2 luni. Îmi e silă de spitalul ăsta în ultimul hal, majoritatea asistentelor și a infirmierelor sunt foarte grețoase”, a scris mama bebelușului într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ