BeautyFull Days pentru doamne! Sesiuni gratuite de înfrumusețare realizate de make-up artiști Video

158

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș împreună cu colaboratorii lor cei mai fideli au gândit o nouă formulă de adresare publicului avid de nou și de frumos. Dacă până acum eram invitați să vedem frumosul în produsele expuse de comercianți, acum este exact invers. Vizitatorii, dar mai ales reprezentantele sexului frumos sunt așteptate să vadă frumosul din ele însele.

Va fi o primă ediție ce aduce tot ce poate amplifica acest frumos nativ din doamne. Cosmetice, produse de îngrijire, coafură, manichiură, produse chimice sau naturale, ceară, vopsele din cele mai felurite, tot ce-și dorește o doamnă pentru a se relaxa și a se îngrji. Sigur că nici domnii nu sunt neglijați. Pot veni și ei să admire sau să se lase pe mâna profesionistelor ce le vor îngriji tenul sau părul. Chiar și cei ce nu prea mai au nimic pe creștet sunt sfătuiți să vină. Se găsește câte o soluție pentru fiecare.

Produse de top la prețuri promoționale, sfaturi de la cei mai buni specialiști în domeniu și sesiuni gratuite de înfrumusețare, printre ofertele de la BeautyFull Days. Sub acest generic va fi, de fapt, cel mai mare eveniment de beauty din zona Banatului. Nu ține decât două zile, în 20 și 21 iunie, dar programul va fi deosebit de dens de dimineața până seara la ora 20.

Dar ce altceva se mai poate vedea la acest indedit salon al frumuseții? În primul rând lecții de machiaj by Oxana Novacovici și The Mad Agency.

Cu un concept inovativ care se adresează în egală măsură profesioniștilor și tuturor celor pentru care frumusețea contează, BeautyFullDays oferă ocazia de a descoperi super oferte la produse profesionale și noi tehnici din domeniile makeup, hairstyling, tattoo, nail design, cosmetică și remodelare corporală. Peste 25 de specialiști sunt implicați în demonstrațiile de pe scenă, workshop-uri și peste 25 firme prezente la eveniment.

La standurile de prezentare, clienții vor descoperi produse ale unor branduri profesionale renumite și se vor bucura de sesiuni gratuite de înfrumusețare, testând astfel produsele și beneficiind de sfaturile individualizate ale specialiștilor. De asemenea, vor avea posibilitatea să stea de vorbă cu bloggeri cunoscuți din branșă și să afle care sunt cele mai potrivite produse pentru tenul, părul sau corpul lor și să se lase inspirați de sfaturile lor de înfrumusețare.

Traineri naționali și internaționali vor fi prezenți pe scena evenimentului pentru a susține demonstrații și workshop-uri pentru profesioniștii din industria beauty și nu numai.

Din sfera machiajului, numele confirmate deja sunt: Renata Abdullaeva, Iulia Voron, Daniela Moga, Molnar Anca, Oana Maria Borza, Claudia Niță, Oxana Novacovici, Amelia Perjescu, Andra Durnea, Lorraine Andrada, Alexandra Turkoane, Inessa Damaschin, Adrian Tigmeanu.
Nail Design: Pruneanu Andreea, Miruna Isac, Fulgeanu Cristina.
Hairstyle: Adrian Mureșan, Mihaila Iulian, Eduard Dabican, Cristina Bogza.
Remodelare corporală: Alin Georgescu, Cosmin Gai, Zorita Latici.

PeraNovacovici, autor de cărți de dezvoltare personală va fi prezent la eveniment cu un speach foarte practic pe tematica ”Energia feminină în business”.

BeautyFull Days va fi locul în care reprezentanții firmelor participante și cei care-și doresc o carieră în domeniul beauty vor avea ocazia să se întâlnească la CV Café, o zonă special amenajată pentru a facilita discuțiile constructive între angajatori și viitorul angajat.

Iar pentru că frumusețea are legătură cu interiorul la fel de mult ca și cu exteriorul, iar înfrumusețarea trebuie să fie accesibilă tuturor, organizatorii vor demara, în cadrul BeautyFullDays, campania „Beautyfull Heart”, prin care, femei din categorii sociale defavorizate, fără posibilități financiare, dar cu suflet frumos, vor avea acces gratuit la sesiuni de înfrumusețare prin sprijinul unor profesioniști voluntari și a sponsorilor ce pun la dispoziție produsele necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ