Beat și recalcintrat, un bărbat a fost imobilizat de polițiștii locali în centrul Timișoarei

32

Un bărbat de 38 de ani a făcut scandal, sâmbătă seară, în centrul Timișoarei. Acesta consuma alcool în Piața Victoriei și a fost văzut de polițiștii locali aflați în patrulare. Când i-au spus că îl vor amenda, bărbatul a devenit agresiv, și-a aruncat telefonul pe jos, a spart sticlele cu băutură și a încercat să îi lovească pe polițiștii locali.


„În timpul încercării de a-l imobiliza prin încatușare la nivelul solului, unul dintre polițiștii locali s-a dezechilibrat și a căzut. Precizăm faptul că niciunul dintre polițiștii locali nu a fost lovit și nici nu au fost amenințați cu cuțitul, de către persoana în cauză.
De altfel, nici cu ocazia efectuării percheziției corporale, asupra individului certat cu legea nu s-a descoperit niciun obiect tăietor”, ne-au transmis reprezentanții Poliției Locale.

Bărbatul a fost imobilizat cu ajutorul spray-ului din dotarea agenților și a ajuns la sediul Poliției Locale unde a fost amendat. A fost apoi predate colegilor de la IPJ TImiș care îl cercetează pentru ultraj

LĂSAȚI UN MESAJ