Beat și cu lemne furate, prins de polițiștii arădeni

21

Un șofer a fost prins beat la volan de polițiștii din Ineu. Mai mult, în urma controlului, oamenii legii au descoperit că omul transporta și lemne, tăiate ilegal.

„Polițiștii orașului Ineu au depistat în trafic, în seara zilei de 26 iulie, un bărbat de 37 de ani, din Ineu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma controlului autoturismului, polițiștii au găsit un motofierăstrău și material lemnos pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente justificative, stabilindu-se în urma cercetărilor că este de vorba de 1,72 metri cubi de stejar, care ar fi fost sustrași cu puțin timp în urmă dintr-o pădure de pe raza localității Ineu”, a transmis IPJ Arad.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori, furt de material lemnos și conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ