Beat și cu căruța plină cu lemne furate, s-a răsturnat pe marginea drumului

375

Marți seara, polițiștii din Caraș_severin, aflați în timpul serviciului pe DJ 585, între localitățile Biniș și Doclin, au obesrvat un atelaj format din tractor și remorcă, încărcat cu lemne, ambele răsturnate în afara părții carosabile.

”Din verificări, a fost identificat conducătorul tractorului, un bărbat de 50 de ani, din Doclin, bănuit că după ce ar fi tăiat de pe picior, mai mulți arbori de diferite esențe dintr-o zonă împădurită aparținând unui localnic, împreună cu acesta i-ar fi fasonat și încărcat în remorcă, cu scopul de a-i transporta la domiciliul acestuia. De asemenea, pe drumul de întoarcere, s-ar fi rupt o roată de la remorcă, întregul atelaj răsturnându-se în afara părții carosabile, fără ca cineva să fi suferit vătămări corporale”, aflăm de la IPJ Caraș-Severin.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o concentrație de 1,22 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru determinarea alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză avea permisul de conducere reținut, iar tractorul și remorca nu erau înregistrate sau înmatriculate în circulație. Întreaga cantitate de material lemnos, de 3 metri cubi, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor și predată în custodie Ocolului Silvic Bocșa Română.

LĂSAȚI UN MESAJ