BCM Danzio pierde ultimul meci al anului

92

Baschetbalistele din Timișoara s-au despărțit de puținii lor susținători cu o înfrângere pe anul 2015, scor 60-80 cu CSU Alba Iulia.

BCM Danzio Timișoara încheie anul cu doar patru succese adunate în Liga Națională de baschet feminin și nouă înfrângeri la activ. Ultimul eșec a venit miercuri, pe teren propriu, în fața lui CSU Alba Iulia, scor 60-80 (16-22, 15-21, 23-18, 6-19).

Pentru fetele pregătite de Bogdan Bulj duelul cu CSU a fost pierdut încă din primele două sferturi. Oaspetele au luat un avans de 12 puncte ce s-a dovedit insurmontabil în cele din urmă. Danzio a avut o răbuvnire de orgoliu în sfertul al treilea, unul adjudecat la 5 puncte, și a lăsat impresia că poate egala în ultimele 10 minute. Pe teren însă Alba Iulia a apăsat pedala de accelerație și a rezolvat partida.

Wilson (18 puncte), Mitov (15 puncte) și Jaksic (12 puncte) au fost principalele marcatoare din tabăra lui Danzio, în timp ce de la vizitatoare s-au remarcat King (22 puncte), Webb (17 puncte) și Logan (13 puncte).

Timișorencele au câteva zile de vacanță și vor reveni din nou la treabă la începutul anului viitor. În 5 ianuarie au programat primul joc al noului an, cel de acasă cu Rapid București. ”Panterele” au încheiat anul și cu un meci restanță nedisputat, cel în compania lui ICIM Arad amânat la o data ulterioară neconfirmată încă.

LĂSAȚI UN MESAJ