Băuți la volan sau fără permise de conducere. Nereguli grave pe șoselele din vest

74

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane care au provocat accidente de circulație sau au condus fără permis. Unul dintre tinerii anchetați nu avea nici carnet de conducere, era beat și a reușit sa intre cu mașina în alt autoturism parcat.

„Un tânăr de 20 de ani, din Variașu Mare, a condus un autoturism, pe raza aceleiași localității, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,96 mg/L alcool pur în aerul expirat”, explică polițiștii.

Un alt bărbat, în vârstă de 63 de ani, conducea un autoturism pe strada Dobrogea din Arad și a intrat în coliziune cu o conductă de gaz. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în ambele cazuri, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cei doi bărbați fiind cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, polițiștii au mai prins încă cinci tineri care s-au urcat la volan deși nu aveau permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ